Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 702 kJ / 4 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,39 g |
Tuky | 230,21 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 509 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 644,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kremrole od Lucie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VVZv
Moje poznámka
Kremrole od Lucie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VVZv
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 12 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 16 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 17 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 21 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 14 minutami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 1 hodinou
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 1 hodinou
Domácí kečup
Baruska. před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 6 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 13 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 13 hodinami
Krenex
dragomirac před 15 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 15 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 15 hodinami
Tématické fráze:
ty nejlepší kremrole recept,
napln do kremrolí,
kremrole recept,
korpusy kremrole,
vyborné kremrole,
recept na kremrole,
napln kremroli nad párou,
kremrole,
kremrole recepty,
napln do kremroli bez bilku,
nejlepsi napln do kremrolí,
náplň do kremrole,
recept kremrole,
recepty na kremrole,
trubicky na kremlole mazat,
šlehané bílky v páře kremlole,
kremlore z octa,
výborné krémrole nejlepsi,
těsto na korpusy kremrolý,
korpusy kremrolí
Suroviny:
ocet,
sůl,
mouka,
máslo,
žloutek,
voda,
bílek,
cukr krupice
Komentáře (2)