Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 702 kJ / 4 948 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,39 g |
| Tuky | 230,21 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 509 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 644,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kremrole od Lucie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VVZv
Moje poznámka
Kremrole od Lucie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VVZv
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 6 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 6 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 8 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 9 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 9 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 10 hodinami
Tématické fráze:
ty nejlepší kremrole recept,
napln do kremrolí,
kremrole recept,
korpusy kremrole,
vyborné kremrole,
recept na kremrole,
napln kremroli nad párou,
kremrole,
kremrole recepty,
napln do kremroli bez bilku,
nejlepsi napln do kremrolí,
náplň do kremrole,
recept kremrole,
recepty na kremrole,
trubicky na kremlole mazat,
šlehané bílky v páře kremlole,
kremlore z octa,
výborné krémrole nejlepsi,
těsto na korpusy kremrolý,
korpusy kremrolí
Suroviny:
ocet,
sůl,
mouka,
máslo,
žloutek,
voda,
bílek,
cukr krupice
Komentáře (2)