Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 279 kJ / 784 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,19 g |
| Tuky | 33,98 g |
| Vláknina | 8,12 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 224 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 21,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová krkovice na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVpw
Moje poznámka
Vepřová krkovice na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVpw
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 9 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 9 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 2 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 5 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 6 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 7 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 7 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 10 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 10 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřova krkovice,
veprová krkovice recepty,
vepřová krkovička na pivu,
krkovice na pive,
vepřová krkovička,
recepty z veprove krkovice,
krkovice na pivu,
vepřova krkovička na pivě,
krkovička na pivu recept,
veprova krkovice recept,
veprova krkovička recepty,
recepty z krkovice,
recepty na veprovou krkovici,
krkovicka na pive,
krkovička na pivu,
vepřové na pivu,
recept na vepřovou krkovici,
krkovice,
nakládaná vepřová krkovice,
recept na vepřovou krkovičku
Suroviny:
krkovice vepřová,
kýta vepřová,
cibule,
olej olivový,
česnek,
šalvěj čerstvá,
pivo světlé,
paprika sušená uzená,
sůl,
pepř
Komentáře (4)