Vepřové maso s vejci a žampiony

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

350-400 g mletého vepřového masa
4 vejce
5 velkých žampionů
sádlo
lžíce hořčice
1 velká cibule
3 stroužky česneku
vývar nebo voda
kmín
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na sádle. Přidáme maso, zprudka zarestujeme a okořeníme. Žampiony nakrájíme na plátky a přisypeme k masu. Přimícháme hořčici, podlijeme do poloviny vývarem a dusíme 15-20 minut.

  2. Před dokončením vyklepneme vejce a necháme srazit. Dochutíme čerstvě mletým pepřem. Podáváme teplé s vařenými brambory nebo můžeme do masové směsi vmíchat uvařené těstoviny.
    Směs je vhodná na topinku nebo studená jako pomazánka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 104 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové maso s vejci a žampiony

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: co uvařit z vepřového masa co uvařit z mletého vepřového masa co uvařit z vepřového mleté masa veprové s vejci recept na mleté vepřové maso se žampiony vepřové maso recepty vepřové maso na žampionech vepřové maso s žampiony veprive maso a vejce mlete maso se žampiony, vařeným vejcem a žampiony co uvařit z mletého vepřového,žampionůa uvařené vepřové maso recepty žampiony s vejci co uvařit ze žampionú recept na uvarene .mlete veprove maso recepty veprove žampiony veprove platky se zampiony a vejcem vepřové maso se žampiony vepřové s vejci a hořčicí recepty z mletého vepřového masa a žampionů

Zapomněl/a jsem heslo