Suroviny
Porce: cca 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 557 kJ / 2 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,06 g |
Tuky | 29,36 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 412,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve smícháme suché přísady, poté přidáme jogurt, med a jablka.
Krok 2: Vejce oddělíme od bílků, vyšleháme sníh a přidáme do hotového těsta.
Krok 3: Pečeme na 180 °C přibližně 35 minut, pro jistotu kontrolujeme těsto špejlí.
Krok 4: Než nám vystydne korpus, vyšleháme smetanu s cukrem a borůvkami. Na vychlazený korpus dáme polevu a dozdobíme oříšky nebo dalšími borůvkami.
Zveřejněno 9. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný koláč s borůvkovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Ak
Moje poznámka
Jablečný koláč s borůvkovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9Ak
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 5 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 9 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 13 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 3 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 3 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 7 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 9 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 9 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 10 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 10 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
jablko,
ořechy,
jogurt bílý,
sladidlo,
koření do perníku,
prášek do pečiva,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
borůvky,
ořechy
Komentáře (2)