Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 724 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,38 g |
Tuky | 36,31 g |
Vláknina | 20,11 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 4,13 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 51,78 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme a na oleji po obou stranách dozlatova opečeme.
Krok 2: Vyjmeme je, do tuku přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme ji, zasypeme paprikou, zalijeme vývarem, okořeníme česnekem utřeným se solí a drceným kmínem.
Krok 3: Přidáme nakrájené zelí a kotlety a společně dusíme doměkka.
Krok 4: V polovině dušení přidáme smetanu, v níž jsme rozmíchali mouku, přisolíme.
Zveřejněno 4. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sikulské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgkg
Moje poznámka
Sikulské žebírko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgkg
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 3 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 4 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí rizoto
MarketaAn před 7 minutami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 1 hodinou
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 4 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 5 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 5 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 6 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 6 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřové žebírko sikulské,
sikulské vepřové žebírko,
sikulský vepřový plátek,
sikulsky platek,
sikulské zelí,
sikulský guláš,
sikulská kotleta,
sikulske maso,
sikulské kotlety,
hospodské zelí,
sikulské vepřové,
vepřové po sikulsku,
sikulský kotlet,
sikulské vepřové maso,
vepřové sikulské,
žebírko,
vepřové sikulské žebírko,
sekulské žebírko,
veprove zebírko po sikulsku,
sikulská vepřová
Suroviny:
kotleta,
vývar,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
kmín drcený,
zelí kysané,
smetana,
mouka hladká
Komentáře (17)
Jani, už mám v oblíbených a díky za tip
Posílám bodíka.
K receptu nejsou žádné komentáře.