Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepat, osolit a obalit v hladké mouce.
Krok 2: Na rozpáleném oleji z každé strany opéci dozlatova.
Krok 3: Pak podlít vodou a nechat dusit.
Krok 4: Když je maso skoro hotové, odklopit a nechat vydusit. Přidat trochu magi na dochucení a kousek másla na zjemnění. Podáváme s bramborem a nebo bramborovou kaší a ozdobíme ovocem. Ovoce můžeme chvilku nechat přihřát u masa ale nemusíme.
Zveřejněno 19. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní řízek s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Wj
Moje poznámka
Přírodní řízek s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Wj
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 11 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 2 hodinami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 5 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 5 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 7 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 7 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 8 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 8 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 9 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek s broskví,
kuřecí řízek s broskví,
vepřové plátky s broskví,
vepřové maso s broskví,
vepřové s broskví,
přírodní kuřecí řízek s broskví,
přírodní vepřové plátky,
přírodní kuřecí plátek s broskví,
přírodní plátek s broskví,
řízky s broskví,
vepřové palce,
přírodní řízek,
kuřecí rizky s broskvi,
vepřový palec,
přírodní maso s broskví,
vepřové na broskvích,
veprove maso s broskvemi,
vepřový řízek s broskví,
kuřecí přírodní řízek s broskví,
přírodní vepřový řízek
Suroviny:
kotleta vepřová,
olej,
máslo,
sůl,
mouka hladká,
maggi,
kompot broskvový
Komentáře (10)