Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepat, osolit a obalit v hladké mouce.
Krok 2: Na rozpáleném oleji z každé strany opéci dozlatova.
Krok 3: Pak podlít vodou a nechat dusit.
Krok 4: Když je maso skoro hotové, odklopit a nechat vydusit. Přidat trochu magi na dochucení a kousek másla na zjemnění. Podáváme s bramborem a nebo bramborovou kaší a ozdobíme ovocem. Ovoce můžeme chvilku nechat přihřát u masa ale nemusíme.
Zveřejněno 19. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní řízek s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Wj
Moje poznámka
Přírodní řízek s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Wj
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Oříškový sen - sušenky
cernar před 33 minutami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 17 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 17 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 18 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 18 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 19 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 20 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 20 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 21 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 21 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek s broskví,
kuřecí řízek s broskví,
vepřové plátky s broskví,
vepřové maso s broskví,
vepřové s broskví,
přírodní kuřecí řízek s broskví,
přírodní vepřové plátky,
přírodní kuřecí plátek s broskví,
přírodní plátek s broskví,
řízky s broskví,
vepřové palce,
přírodní řízek,
kuřecí rizky s broskvi,
vepřový palec,
přírodní maso s broskví,
vepřové na broskvích,
veprove maso s broskvemi,
vepřový řízek s broskví,
kuřecí přírodní řízek s broskví,
přírodní vepřový řízek
Suroviny:
kotleta vepřová,
olej,
máslo,
sůl,
mouka hladká,
maggi,
kompot broskvový
Komentáře (10)