Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepat, osolit a obalit v hladké mouce.
Krok 2: Na rozpáleném oleji z každé strany opéci dozlatova.
Krok 3: Pak podlít vodou a nechat dusit.
Krok 4: Když je maso skoro hotové, odklopit a nechat vydusit. Přidat trochu magi na dochucení a kousek másla na zjemnění. Podáváme s bramborem a nebo bramborovou kaší a ozdobíme ovocem. Ovoce můžeme chvilku nechat přihřát u masa ale nemusíme.
Zveřejněno 19. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní řízek s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Wj
Moje poznámka
Přírodní řízek s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Wj
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 47 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 52 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek s broskví,
kuřecí řízek s broskví,
vepřové plátky s broskví,
vepřové maso s broskví,
vepřové s broskví,
přírodní kuřecí řízek s broskví,
přírodní vepřové plátky,
přírodní kuřecí plátek s broskví,
přírodní plátek s broskví,
řízky s broskví,
vepřové palce,
přírodní řízek,
kuřecí rizky s broskvi,
vepřový palec,
přírodní maso s broskví,
vepřové na broskvích,
veprove maso s broskvemi,
vepřový řízek s broskví,
kuřecí přírodní řízek s broskví,
přírodní vepřový řízek
Suroviny:
kotleta vepřová,
olej,
máslo,
sůl,
mouka hladká,
maggi,
kompot broskvový
Komentáře (9)