Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 452 kJ / 1 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,25 g |
Tuky | 51,01 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 167,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: K vykvašenému rozkvasu přidáme všechny ostatní suroviny a vymícháme volnější těsto, které (zakryté proti osýchání) necháme v teple kvasit asi 1-2 hodiny.
Krok 2: Těsto urovnáme do vymazané remosky, posypeme semínky a znovu necháme kynout v teple asi hodinu.
Pak upečeme – přibližně 30-35 minut.
Pak upečeme – přibližně 30-35 minut.
Zveřejněno 6. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč mlsného zahradníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3q09
Moje poznámka
Koláč mlsného zahradníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3q09
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 5 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 3 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 3 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 3 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 3 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 3 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 4 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 5 hodinami
Tématické fráze:
žitná mouka chlebová recepty,
koláč z nivy,
příprava kvásku na koláč
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
voda,
voda,
olej,
celer strouhaný,
sýr niva,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (4)