Suroviny
Porce: cca 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 868 kJ / 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,50 g |
| Tuky | 19,75 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 458 mg |
| Sůl | 1,33 g |
| Sacharidy | 16,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák zapečený v ajvaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Eg2l
Moje poznámka
Květák zapečený v ajvaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Eg2l
Nejnovější recepty
Oříškové oválky
Přidáno před 55 minutami
Mandarinková roláda z bílků
Přidáno před 4 hodinami
Tyčinky se sýrem a kmínem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená uzená krkovice s bramborovým knedlíkem a kysaným zelí
Přidáno před 5 hodinami
Smažený candát na másle podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninová směs na vepřovém plátku
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 1 hodinou
České buchty
abigail.horynova před 1 hodinou
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 1 hodinou
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 1 hodinou
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 1 hodinou
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 4 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Vladka321 před 5 hodinami
Linecké cukroví
jarmila58 před 5 hodinami
Křupavé a chutné houstičky podle babičky
MarinetteQueen3 před 5 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák,
květák recepty,
recepty z ajvaru,
zapečený květák recepty,
recepty s ajvarem,
recepty z kvetaku,
ajvar v receptech,
příprava ajvaru,
recept květák,
ajvar s bulgurem,
zapečený květák s ajvarem,
co z ajvaru,
zapeceny kvetak s lilkem,
akjvar květák,
recept s ajvar top recepty,
květák recept,
ajvar recepty,
recept na ajvar v,
bulgur s ajvarem,
květák s mozzarellou
Suroviny:
květák,
ajvar,
žampióny,
parmazán,
sýr mozzarella,
sůl,
pepř
Komentáře (13)