Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 201 kJ / 2 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,38 g |
Tuky | 25,69 g |
Vláknina | 38,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,25 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 511,80 g |
Postup přípravy
Lehce ho omoučíme a v zakryté míse necháme nakynout. Krok 2: Poté propracujeme, uděláme bochník a omoučený dáme kynout na plech s pečícím papírem nebo fólií (můžeme řed kynutím naříznout). Krok 3: Vykynutý bochník zastříkneme vodou a upečeme ve vyhřáté troubě (200-220°C/40-45min).
Zveřejněno 1. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Třízrnný chleba s pohankou a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly15
Moje poznámka
Třízrnný chleba s pohankou a kváskem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly15
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 14 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 15 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 1 hodinou
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 1 hodinou
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 1 hodinou
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Olympus před 2 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 3 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb s pohankou,
kváskový chléb s acidofilním mlékem,
kvaskovy chleba s pohankou,
recept na kváskový chleba s pohankou
Suroviny:
voda,
olej,
cukr,
kmín celý,
kvásek,
sůl,
mouka pohanková,
mouka celozrnná žitná jemná,
mouka hladká,
droždí čerstvé
Komentáře (1)