Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 775 kJ / 3 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,22 g |
Tuky | 170,92 g |
Vláknina | 14,16 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,19 g |
Sacharidy | 153,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZK52
Moje poznámka
Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZK52
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 1 hodinou
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 11 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 22 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 11 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 11 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 12 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 13 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 13 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 14 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 15 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 16 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 17 hodinami
Tématické fráze:
paštika z kuřecích jater,
paštika recept,
paštika z kuřecích jater recept,
kuřecí játra paštika recept,
pastika s brusinkovym prelivem,
recept kuřeci paštika z kuřecích jater,
recept na kuřecí paštiku,
recept paštika s kuřecích jater,
kureci pastika,
játrová paštika s brusinkovým přelivem
Suroviny:
křídla kuřecí,
játra drůbeží,
cibule,
česnek,
sádlo,
smetana 12%,
máslo,
tymián,
koření nové koření mleté,
pepř,
sůl,
zelenina kořenová,
marmeláda brusinková,
želatina
Komentáře (5)