Tmavá mořská treska, pečená na másle, s mixem rajčat, soli, pepře, bylinek a citronové šťávy

Suroviny

800 g mořské, chlazené tresky tmavé
Směs na potření :
olivový olej
4 nasekaná spařená a oloupaná cherry rajčátka
hrubá mořská sůl
pepř
sušený tymián, oregano
šťáva z citronu podle každého
+ plátky másla
(množství podle každého)

Postup přípravy receptu

  1. Mořskou tresku potřeme směsí z výše uvedených ingredienci a přendáme na plech s pečícím papírem. Poklademe plátky másla a pečeme v rozehřáté troubě na 170 stupňů dozlatova.
    Podáváme s lehkým bramborovým salátem nebo s kaší (bramborem).

Komentáře k receptu Tmavá mořská treska, pečená na másle, s mixem rajčat, soli, pepře, bylinek a citronové šťávy

Tématické fráze: pečena treska na rajčatech treska tmavá recept recept tmavá treska pečená treska recepty treska pečená na másle morska treska chlazena morska treska recepty citronové bylinky pečená treska recept mořská treska příprava treska tmavá v kuchyni recept na chlazenou tresku recepty mořská treska recepty chlazená treska treska tmavá recepty na treska tmavá pečená treska tmavá pečená treska tmavá treska na másle recept treska tmavá recepty