Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 005 kJ / 1 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,06 g |
| Tuky | 106,38 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 495 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso vařené ve vakuu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wr4Q
Moje poznámka
Maso vařené ve vakuu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wr4Q
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 5 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 6 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbová smaženice
magdalenka před 12 minutami
Rohlíčky ze šlehačkového těsta
iveta.kroul před 14 minutami
Bramborák POHODA
magdalenka před 24 minutami
Ohavečské brambory
magdalenka před 36 minutami
Bábovka z cukety
Rosnicka710 před 45 minutami
Bramboračka č. 3
Mon17 před 1 hodinou
Slepičí polévka s noky
Merylas před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka i na chlebíčky
Merylas před 2 hodinami
Domácí tatarka - výborná, rychlá, jednoduchá
Merylas před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka na chlebíčky
Merylas před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty vaření sous vide,
vakuové vaření recepty,
vařené maso v sáčku,
maso varene v sacku,
hovezi ve vakuu,
vakuově vařené maso,
vaření masa v sáčku,
vaření ve vakumu,
hovězí vařené ve vakuu,
veprove maso ve vakuum,
recept na vareni z masa,
vareni maso v sáčky,
recepty hovězí maso ve ve vakuu,
kuřecí maso vařené ve vakuu,
vareny maso,
vařeni masa,
brambory vařené ve vakuu,
recepty vaření sous vide recepty,
hovezi ve vakuum,
recepty s vakuum
Suroviny:
křídla kuřecí,
srdce kuřecí,
máslo,
česnek,
sůl
Komentáře (1)