Suroviny
Porce: 6-7 skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 217 kJ / 2 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 6,00 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 575,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maminčina borůvková marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66ZV
Moje poznámka
Maminčina borůvková marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/66ZV
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 3 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 3 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 10 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 14 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 26 minutami
Americké čokoládové cookies
Theodora před 27 minutami
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 49 minutami
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 1 hodinou
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 2 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 2 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 3 hodinami
Citronová poleva 2
EvaEva80 před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Tématické fráze:
marmeláda z borůvek,
domácí borůvková marmeláda,
recept na boruvkovou marmeladu,
marmeláda z kanadských borůvek,
maminčina kuchařka,
borůvková zavařenina,
marmeláda z borůvek recept,
marmelada s boruvek,
jak udelat boruvkovou marmeladu,
jak uvařit borůvkovou marmeládu,
borůvková marmeláda z pekárny,
kanadská borůvky-marmeláda,
borůvky džem recept,
jak udělat marmeládu z borůvek,
kanadská borůvka recepty,
borůvky-- marmeláda,
citronová marmeláda,
borůvky-- marmeláda,
domaci marmelada boruvkova,
maminciny recepty dzemy
Suroviny:
borůvky,
pektogel,
cukr krupice,
kyselina citronová,
kyselina sorbová
Komentáře (3)