Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 883 kJ / 928 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,70 g |
| Tuky | 42,88 g |
| Vláknina | 25,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 164 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 111,09 g |
Postup přípravy
Pečeme asi 40-45 minut při 200°C. Během pečení občas promícháme, aby se nám brambory pěkně obalily olejem.
Při podávání můžeme na talíři dosolit čerstvě mletou solí.
Zveřejněno 2. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nové brambory pečené s mrkví a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YAGY
Moje poznámka
Nové brambory pečené s mrkví a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YAGY
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 18 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 10 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 11 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 11 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 12 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 13 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 13 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 14 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 14 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
pecene brambory se smetanou s cesnekem,
nové brambory s česnekem,
brambory s kukuřicí a mrkví,
pečené brambory s mrkví,
pečené nove brambory s cuketou,
pecena mrkev s bramborem,
pecene nove brambory
Suroviny:
brambory,
mrkev,
česnek,
sůl,
pepř,
olej olivový,
bobkový list,
rozmarýn
Komentáře (4)