Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený patizon

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 8. 2018 14:40

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jednoduché, rychlé a moc dobré. Patizony s kmínem chutnají trochu jako pečené bedly.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Rozmaryna

7. 8. 2020 13:50

cathleen: Dík za radu. Dnes jsem jeden upekla, ale místo sádla jsem kvůli problémům s cholesterolem použila olivový olej a před závěrem pečení jsem patizony promíchala s lisovaným česnekem a bylo to vynikající.:yes:

cathleen cathleen

7. 8. 2020 07:41

Rozmaryna: nene, však píšu - mladé patizony ;-) zkuste si do jednoho, až budete mít opláchnuté, kousnout, dal by se jíst i za syrova.

Eja57: díky :-K

Eja57 Eja57

6. 8. 2020 22:46

Rozmaryna: mladé patizony s ještě tenkou šlupičkou netřeba loupat....

Rozmaryna

6. 8. 2020 20:47

Neloupáte je?

cathleen cathleen

1. 8. 2018 15:43

magdalenka: jj, velice jednoduché ;-)
Angel 666: díky:-K máš-li ráda pečenou zeleninu, určitě ti bude chtunat i tohle.

Angel 666 Angel 666

1. 8. 2018 15:13

Tak tohle určitě vyzkouším ;-):yes:

magdalenka magdalenka

1. 8. 2018 15:08

Geniálne veci sú vždy jednoduché...:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený patizon patizon pečený v troubě recepty na patizon pečeny patizon recepty patizon pečený pečený patison patizon top recepty patizony recepty patizon patizon recept patison pečený top recepty patizon patizon pečený s kmínem pečený patizon s těstovinami recept na patizon pečený patizon recept peceny patizon recepty pečený patyzon patizony recept peceny oatizon

Suroviny: patizon, sádlo, sůl, kmín drcený

TopRecepty.cz

Pečený patizon

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r4ZE