Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Davídkova štika

Hodnocení receptu je 4,0 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 097 kJ /
262 kcal
Bílkoviny7,95 g
Tuky1,28 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy53,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Štiku zbavíme šupin, opláchneme a vysušíme ji papírovou utěrkou. Kůži nařízneme po délce po 1 cm a to 1 cm od vrchu až 1 cm dole na každé porci. Osolíme, okmínujeme, potřeme rozsekaným libečkem a obalíme v mouce smíchané se strouhankou. Krok 2: Na pánev dáme olej, přidáme máslo a štiku opečeme do zlatova po obou stranách. Nejprve opečeme stranu s kůží. Podáváme s vařenými bramborami nebo hranolky. Stejně dělám i kapra.

Zveřejněno 18. 10. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Davídkova štika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ygOE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Davídkova štika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ygOE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
štika recept, recept na štiku top recepty, stika recepty, recept na štiku, recepty na štiku, recept štika, top recepty štika, recepty ze štiky, recepty štika, pečená štika na másle s libečkem, recepty na štiky, mořská štika recepty, jak se dela štika, štika - recepty, top recepty ze štiky, štika na kmíně, štika top recepty

Suroviny:
štika, kmín drcený, libeček, sůl, mouka hladká, strouhanka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu