Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 695 kJ / 644 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,06 g |
| Tuky | 31,69 g |
| Vláknina | 9,24 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 767 mg |
| Sůl | 1,74 g |
| Sacharidy | 45,40 g |
Postup přípravy
Do každej jamky rozklepneme 1 vajíčko. Krok 4: Zakryjeme a pečieme v rúre na 200°C asi 30 minút. Potom odkryjeme a dopečieme.
Podávame so zemiakmi, kašou alebo podľa svojej chuti.
Zveřejněno 21. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené mleté maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4kP
Moje poznámka
Zapečené mleté maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4kP
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 8 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 9 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 14 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 3 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 5 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 5 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 5 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 6 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 7 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 8 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 9 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 11 hodinami
Tématické fráze:
zapečené mleté maso,
mleté maso recepty,
mlete maso zapecene,
zapečené mleté maso se zelím top recepty,
zapečené mleté maso na chleba,
zapečené mleté maso recepty,
zapečené mleté maso s chlebu,
zapečené mleté maso mix recepty,
zapecene mlete maso s kolinky,
recepty mlete maso,
recepty z mletého masa
Suroviny:
chléb toustový,
mléko,
cibule,
česnek,
tymián,
pepř,
sůl,
vejce
Komentáře (3)