Salát z červeného zelí s brusinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 843 kJ / 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,70 g |
Tuky | 2,62 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 143,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství surovin je orientační. Recept jsem našla ve více jak 10 let starém časopisu Albert, kde tento salátek prezentují jako vídeňskou specialitu a podávají ho jako předkrm. My jsme ho měli ke svatoštěpánské večeři jako přílohu ke studené kuřecí roládě s játrovou náplní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 12. 2018 11:29
To zní moc dobře .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 1 hodinou
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 23 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 1 hodinou
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Černý bez v květu: Máme pro vás tipy, jak správně postupovat při jeho sběru
Saturejka výborně chutná k masu a hodí se při vaření luštěnin. Aromatická bylinka je hlavní složkou koření čubrica
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Další recepty
Tématické fráze: salát z červeného zelí a brusinek studený salát z červeného zelí brusinkové zelí
Suroviny: zelí červené, kompot brusinkový, jablko, med, šťáva citronová, sůl
Salát z červeného zelí s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g4lD
1 názor