Fazolová polévka půl na půl
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 894 kJ / 1 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,63 g |
Tuky | 12,16 g |
Vláknina | 176,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 152,58 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 15 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 57 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Jak pěstovat fíkovníky? Na osluněných vyhřátých místech se jim bude dařit i u nás
Další recepty
Suroviny: fazole hnědé, cibule, protlak rajčatový, česnek, masox, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř mletý, sůl, chilli, vegeta, nať celerová, jíška tmavá instantní
Fazolová polévka půl na půl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ZQv
0 názorů