Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 894 kJ / 1 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,63 g |
Tuky | 12,16 g |
Vláknina | 176,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 152,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fazole namočit přes noc.
Krok 2: Uvařit fazole spolu s pokrájenou cibulí, pak polovinu hotových fazolí odebrat a druhou polovinu rozmixovat tyčovým mixérem, naředit vodou, přidat masox, protlak, koření a sůl a provařit asi 10 minut.
Krok 3: Potom zahustit klasickou tmavou jíškou, znovu provařit, přidat odebrané fazole.
Krok 4: Do hotové polévky přidat nasekaný kopr, celerovou nať a prolisovaný česnek a zamíchat.
Zveřejněno 16. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová polévka půl na půl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ZQv
Moje poznámka
Fazolová polévka půl na půl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ZQv
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 43 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 51 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Suroviny:
fazole hnědé,
cibule,
protlak rajčatový,
česnek,
masox,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
pepř mletý,
sůl,
chilli,
vegeta,
nať celerová,
jíška tmavá instantní
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.