Variace na japonské Okonomiyaki
Okonomijaki je druh zelné placky, která patří mezi tradiční jídla japonské kuchyně. Taková japonská palačinka, nebo japonská pizza. K přípravě okonomijaki patří bílé zelí, vejce a mouka. Placka se po usmažení zdobí omáčkami, masem, krevetami aj.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 770 kJ / 1 379 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,92 g |
| Tuky | 40,64 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 1,72 g |
| Sůl | 3,84 g |
| Sacharidy | 156,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na japonské Okonomiyaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ek1K
Moje poznámka
Variace na japonské Okonomiyaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ek1K
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 15 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 17 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 19 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 4 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 8 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 9 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 9 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 10 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 10 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 11 hodinami
Tématické fráze:
japonské recepty,
japonske lievance,
japońska pizza okonomiyaki,
okonimiaki recepty,
okonomyaki recepty,
japonské placky okonomiaki,
okonomiaki recepty,
recept na japonske lievance
Suroviny:
zelí bílé,
mouka hladká,
vejce,
voda,
sůl,
olej,
šunka
Komentáře (4)