Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vejce se slaninou trochu jinak
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyJY
Moje poznámka
Vejce se slaninou trochu jinak
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyJY
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 8 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 10 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 12 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 1 hodinou
Záhorácký závitek
HanaS92 před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Makronky
mares-mikulas před 3 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 4 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 5 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 5 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 7 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 8 hodinami
Fazolová polévka s rajčaty
wimra před 9 hodinami
Tématické fráze:
vejce se slaninou,
vejce jinak,
recepty na vejce jinak,
jak se dela snih z vajec,
vejce bilkova pěna
Suroviny:
vejce,
sůl,
slanina anglická,
zelenina
Komentáře (23)
No, je to sice pravda, leč zní to poněkud babylonsky...
Ale je to šumafuk, víme přece wocogo, že
Jj, "sníh" je z fyzikálního hlediska samozřejmě "pěna"
V cukrařině se ale "pěnou" zove ochucený "sníh" (existuje máslové potrubí jednak se sněhem, ale i s ovocnou pěnou
...a že "do špiček" lze sníh vyšlehat i bez cukru je ověřeno
No, to asi nebude vyšlehané "do špiček", že ne, že