Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| Tuky | 15,12 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vejce se slaninou trochu jinak
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyJY
Moje poznámka
Vejce se slaninou trochu jinak
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nyJY
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 5 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 8 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 8 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 8 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 9 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Tématické fráze:
vejce se slaninou,
vejce jinak,
recepty na vejce jinak,
jak se dela snih z vajec,
vejce bilkova pěna
Suroviny:
vejce,
sůl,
slanina anglická,
zelenina
Komentáře (22)
No, je to sice pravda, leč zní to poněkud babylonsky...
Ale je to šumafuk, víme přece wocogo, že
Jj, "sníh" je z fyzikálního hlediska samozřejmě "pěna"
V cukrařině se ale "pěnou" zove ochucený "sníh" (existuje máslové potrubí jednak se sněhem, ale i s ovocnou pěnou
...a že "do špiček" lze sníh vyšlehat i bez cukru je ověřeno
No, to asi nebude vyšlehané "do špiček", že ne, že