Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 196 kJ / 2 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,78 g |
Tuky | 195,00 g |
Vláknina | 0,27 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 9,49 g |
Sůl | 19,35 g |
Sacharidy | 3,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojí lančmít
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QzKZ
Moje poznámka
Dvojí lančmít
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QzKZ
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 27 minutami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 1 hodinou
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 14 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 17 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 17 hodinami
Tématické fráze:
lanchmid,
lančmít,
lančmíd,
lanchmid co z nej,
domaci lancmid,
lanchmid recept,
domácí lanchmid,
koření na luncheon meat,
kořeni luncheon meat,
maso na luncheon meat,
luncheon meat recept,
domaci lancmit,
kutrování vepřového masa,
koření do lančmitu,
prát do lančmídu,
domácí lančmit -luncheon meat,
lančmít recepty
Suroviny:
bůček bez kosti,
plecko vepřové,
kůže vepřová,
vývar,
česnek sušený,
paprika sušená sladká,
podravka,
pepř,
praganda,
kůže z bůčku,
vývar,
koření maďarské,
sůl,
Komentáře (1)