Zelený chřest s parmezánovým krémem
Jistě netradiční kombinací je spojení chřestu a jahod. Avšak věřte, že se spolu skvěle doplňují, zvlášť, když je dochutíme ještě parmazánovou omáčkou ze smetany. Tento salátek tak můžete podávat třeba jako předkrm nebo pohoštění na pikniku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 346 kJ / 1 278 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,80 g |
| Tuky | 109,60 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,40 g |
| Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelený chřest s parmezánovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ZP7
Moje poznámka
Zelený chřest s parmezánovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ZP7
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 11 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 11 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 2 hodinami
Francouzské palačinky
káťa před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 9 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 9 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 9 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 9 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 9 hodinami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 10 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 10 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 10 hodinami
Tématické fráze:
zeleny chřest se na smetaně,
zelený chřest na smetaně
Suroviny:
chřest zelený,
voda,
cukr,
smetana ke šlehání,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř bílý mletý,
ocet balsamiko,
jahody
Komentáře (8)
( Jen bych možná chřest dala na pařáček místo do vody....mám vyzkoušeno obojí...)