Kašička neboli limonáda z květů černého bezu
Z nasbíraných rozkvetlých květů černého bezu můžete připravit spoustu chuťovek. Jednou z nich je i limonáda. Na tento osvěžující nápoj stačí květy povařit s citrony a cukrem. Uložený v lednici vydrží pár dnů, jestli jej teda dřív nevypijete.
Suroviny pro 3 litry
3litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 565 kJ / 1 091 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 2,16 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 257,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kašička neboli limonáda z květů černého bezu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/38Zn
Moje poznámka
Kašička neboli limonáda z květů černého bezu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/38Zn
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 18 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 5 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 6 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 6 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 6 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 8 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 8 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 9 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 11 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 11 hodinami
Tématické fráze:
bezinka recepty,
bezinková šťáva z 200 květů,
sirup z kašičky,
sirup z květů kašičky
Suroviny:
voda,
cukr krupice,
citron,
květy černého bezu
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.