Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 305 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,83 g |
Tuky | 33,50 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,32 g |
Sacharidy | 404,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjPJ
Moje poznámka
Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjPJ
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 17 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kacaba10 před 53 minutami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 10 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 12 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 14 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 15 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 16 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 17 hodinami
Tématické fráze:
rizoto arborio,
sýr na rizoto,
italské rizoto s gorgonzolou,
risoto s gorgonzolou,
risotto s gorgonzolou,
co je gorgonzela,
recepty s gorgonzolou,
rizeto s nivou,
italské rizoto za studena,
houbové rizoto s nivou,
smetanové rizoto s nivou,
nivové rizoto,
rizoto arborio recept,
rizoto recept arborio,
niva, gorgonzola,
gorgonzola recepty,
risotto s gorgonzolou a hříbky,
italské rizoto s gorgondzolou,
italské rizoto s gorgonzela,
recept risoto gorgonzola parmazan
Suroviny:
rýže,
cibule,
bujón,
sýr mozzarella,
sýr niva,
olej olivový,
parmazán
Komentáře (5)