Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 305 kJ / 2 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,83 g |
| Tuky | 33,50 g |
| Vláknina | 9,50 g |
| Cholesterol | 133 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,32 g |
| Sacharidy | 404,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjPJ
Moje poznámka
Rizoto s Mazzarellou a nivou (gorgonzolou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wjPJ
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 10 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 3 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 4 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 5 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 5 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 6 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 6 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 7 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 8 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 8 hodinami
Tématické fráze:
rizoto arborio,
sýr na rizoto,
italské rizoto s gorgonzolou,
risoto s gorgonzolou,
risotto s gorgonzolou,
co je gorgonzela,
recepty s gorgonzolou,
rizeto s nivou,
italské rizoto za studena,
houbové rizoto s nivou,
smetanové rizoto s nivou,
nivové rizoto,
rizoto arborio recept,
rizoto recept arborio,
niva, gorgonzola,
gorgonzola recepty,
risotto s gorgonzolou a hříbky,
italské rizoto s gorgondzolou,
italské rizoto s gorgonzela,
recept risoto gorgonzola parmazan
Suroviny:
rýže,
cibule,
bujón,
sýr mozzarella,
sýr niva,
olej olivový,
parmazán
Komentáře (5)