Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenátová polévka s čerstvým sýrem a drožďovými haluškami

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

29. 6. 2019 12:23

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 365 kJ / 804 kcal
Bílkoviny32,74 g
Tuky43,84 g
Vláknina22,90 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 610 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy60,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Halušky jsem vařila zvlášť, ale dají se vařit přímo v polévce - já se bála, aby se polévka nějak nesrazila, sice to není úplně krém, je řidší - zahustila jsem jen sýrem, ale raději jsem neriskovala.

Drožďové halušky se hodí jako vložka do jakékoliv zeleninové polévky. Dávám do nich obyčejně i česnek, ale už ho bylo dost v polévce, tak jsem dala jen bylinky.

Polévka není moc fotogenická, ale je výborná:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

2. 7. 2019 08:45

Drožďové halušky, alebo knedlíčky máme radi v každej polievke, robím často. Priznám sa, radšej ich zavarím priamo v polievke, prejde ich chuť aj do samotnej polievky. Na 1 kocku droždia dávam 1 vajce, strúhanku od oka. Nikdy ich nie je dosť.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: špenátová polévka s droždovými knedlíčky spenazovas polevka s drozdovymi noky

Suroviny: špenát, cibule, olej, česnek, pepř, sýr čerstvý, máslo, droždí, cibulka, olej, vejce, strouhanka, petrželka, pepř

TopRecepty.cz

Špenátová polévka s čerstvým sýrem a drožďovými haluškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0Zl3