Džem z rakytníku
Rakytník je bohatý na různé vitamíny. Připravit z něj můžete výborný džem, jehož atypickou sladkokyselou chuť si zajisté zamilujete. Džem můžeme mazat na chleba, palačinky nebo jím promazat cukroví.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 000,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Džem z rakytníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qyrq
Moje poznámka
Džem z rakytníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qyrq
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 22 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 8 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 9 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 10 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 13 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 14 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 16 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 17 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 19 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
rakytník recepty,
džem s rakytníku recept,
jak se dela dzem z rakltniku,
džem z rakytníku recept,
dzem z rakytniku,
rakytníkové recepty,
rakytníkový džem recept,
rakytník v mrazáku,
rakytník s ananasem,
rakytník do mrazáku,
recept-husty rakytnikovy džem,
rakytník do do mrazáku
Suroviny:
rakytník,
cukr,
želírfix
Komentáře (3)