Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 545 kJ / 3 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,74 g |
Tuky | 337,10 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 496 mg |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozehřejeme sádlo a na něj dáme cibuli nakrájenou na kolečka. Na ni dáme na kostky nakrájený bůček, trochu podlijeme vodou, osolíme, okořeníme a dvě hodiny pečeme v remosce, až je maso měkké.
Krok 2: Občas podlijeme (podle potřeby) a promícháme, ať se maso shora nespálí.
Krok 3: K výpečkům je vhodné zelí a bramborový knedlík.
Zveřejněno 10. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výpečky z remosky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o5rk
Moje poznámka
Výpečky z remosky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o5rk
Nejnovější recepty
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno před 14 hodinami
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 17 hodinami
Rajčatový koláč
Přidáno před 20 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 23 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 23 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno 24. 7. 2025 07:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtové langoše
JajkaP před 28 minutami
Cuketová krémová polévka
vagundova před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Mulli před 1 hodinou
Hrnková bábovka
Fitulka před 1 hodinou
Olejový korpus na dort
Bonega před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Fitulka před 1 hodinou
Polévka z mrkvy (Horňácko)
Fitulka před 2 hodinami
Lečo jako polotovar
Kaill před 11 hodinami
Babiččina čočková polévka
Cikitaka před 12 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
AnezkaMoller před 12 hodinami
Tématické fráze:
výpečky z remosky,
výpečky v remosce,
recept do remosky,
recepty v remosce,
výpečky v v remosce,
recepty pro remosku,
výpečky z v remosce,
remoska typ ii,
výpečky z bůčku v remosce,
remoska recepty,
kuchař ví vípečky,
zelí a vypecky v remosce,
vypecky do remosky,
recepty z remosky,
remoska výpečky,
remoska pecenka
Suroviny:
cibule,
bůček,
sádlo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
koření grilovací,
voda
Komentáře (17)
Pokud v komentáři mluvila Cat o "klasické", tak jen proto, aby ji odlišila od těch různých pečenek a elektrických pánví - a v komentáři oproti názvu to má toto upřesnění logiku.
Myslím, že je jasné, kde vznikl problém, který tě tak popudil
Tak jsme si to snad vysvětlili
Tolik jen pro vysvětlení, proč tedy pravá remoska..
No , ale pro klid duší recept předělám na barvitý název " Výpečky z remosky II"..