Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 112 kJ / 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,00 g |
Tuky | 30,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 6,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těsto na pizzu potřeme kečupem, naskládáme kolečka šunky, posypeme sýrem, přidáme cherry rajčátka, nakrájenou jarní cibulku. Takto postupujeme, dokud nemáme těsto úplně zaplněné. Nakonec posypeme oreganem.
Krok 2: Zrolujeme jako na roládu, potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme sezamem a dáme péct do předehřáté trouby na 220°C do zlatava. Potom můžeme snížit teplotu na 180°C. Hotovou pizza roládu necháme vychladnout a pak nakrájíme.
Zveřejněno 6. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolovaná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xXlJ
Moje poznámka
Rolovaná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xXlJ
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 5 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 6 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 7 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 8 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 2 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 4 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 4 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 4 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 5 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 7 hodinami
Řecké frappe
hlavek.lukas před 8 hodinami
Suroviny:
kečup sladký,
šunka,
sýr mozzarella,
rajče cherry,
cibulka jarní,
koření oregáno,
vejce,
semínka sezamová
Komentáře (4)