Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 615 kJ / 2 298 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,78 g |
| Tuky | 69,00 g |
| Vláknina | 54,67 g |
| Cholesterol | 85 mg |
| Sodík | 2,29 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 267,17 g |
Postup přípravy
Vaříme pět minut, potom přidáme zcezené fazole a nakrájená rajčata. Osolíme, opepříme a vaříme dalších pět minut. Krok 2: Polévku odstavíme z ohně a vložíme do ní špenát a natrhanou bazalku. Krok 3: Na talířích posypeme polévku strouhaným sýrem a ihned podáváme.
Zveřejněno 21. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3W39
Moje poznámka
Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3W39
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 2 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 4 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 7 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 6 minutami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 7 minutami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 1 hodinou
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 1 hodinou
Tvarohová štola
[email protected] před 2 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 3 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 4 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 5 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 5 hodinami
Suroviny:
vývar zeleninový,
těstoviny torteliny,
fazole bílé,
rajče,
špenát baby,
bazalka čerstvá,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř
Komentáře (5)