Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X40v
Moje poznámka
Kachna na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X40v
Nejnovější recepty
Tyčinky s parmskou šunkou
Přidáno před 12 minutami
Bramborové vafle
Přidáno 17. 5. 2025 05:00
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litina
Marta.lhotecka@seznam.cz před 40 minutami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
poirotka před 44 minutami
Vohrnoušky
Beruna před 1 hodinou
Tvarohový dort Míša s jahodami
mamina58 před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 12 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 14 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 14 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 15 hodinami
Tématické fráze:
kachna recept,
recept kachna,
kachna na kmine,
jak očistit na kachnu,
kachna na z kmínu,
jak očistit kachnu,
zakrýt kachnu při pečení,
recept na kachnu,
kachna na kmínu,
pečená kachna na másle a kmínu,
kachna recepty
Suroviny:
kachna,
kmín drcený,
kmín celý,
sůl
Komentáře (5)
Před mražením maso, které přijde v kůži / vysokou a divočáka nemyju. Ze zajíce v zadních běhách v kloubu vyřežu tukový váček, ten se mrazit nesmí, moc páchne a zmrazím. Před přípravou, pak odblaním a umyju. Bažanty myju, před mražením i po něm. Nevím, jestli je to správné, ale dělala to tak moje tchýně.
A neviem, či si vieš predstaviť, koľkými rukami a kde a za akých podmienok sa s mäsom manipulovalo...nerobme si ilúzie.
No, možná název této klasiky doplnit: Pomalu pečená... že aby někdo při ledabylém čtení nechtěl začít s pečením k nedělnímu obědu v deset ráno, že