Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hráškový krém s chřestem a pošírovaným vejcem

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

23. 5. 2020 16:08

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 199 kJ / 765 kcal
Bílkoviny41,12 g
Tuky60,54 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 458 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy11,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 5. 2022 06:50

:-)<3<3:yes:Také ji mám ráda , je moc dobrá :-K

maris maris

23. 5. 2020 18:35

zizala: Jaruško, děkuju:-K, já se teď snažím vařit hlavně s chřestem, dokud je jeho sezona:-8

zizala zizala (moderátorka)

23. 5. 2020 18:23

Tyhle jarní polévky mám moc ráda. Jen jsem polkla, Maruško <3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: chřest zelený, vývar zeleninový, smetana ke šlehání, vejce, sůl, pepř bílý mletý, pažitka

TopRecepty.cz

Hráškový krém s chřestem a pošírovaným vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R3X0