Postup přípravy
Do polévky zavařím kapání: 1 vejce, trošku hladké mouky a perlivou vodu. Vytvořím hladké, řídké těsto, které rozetřu přes sítko na halušky.
Podle potřeby polévku dochutím solí a utřeným česnekem, kdo ho má rád.
Zveřejněno 30. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený vývar se zeleninou a masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vG7g
Moje poznámka
Uzený vývar se zeleninou a masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vG7g
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 8 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 12 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 12 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 20 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno 1. 12. 2025 17:48:34
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno 1. 12. 2025 15:48:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 1 hodinou
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 1 hodinou
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 3 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
lucyjezdikova před 5 hodinami
Bramboračka
artistichideaway před 6 hodinami
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 7 hodinami
Suroviny:
kosti uzené,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list
Komentáře (1)