Postup přípravy
Do polévky zavařím kapání: 1 vejce, trošku hladké mouky a perlivou vodu. Vytvořím hladké, řídké těsto, které rozetřu přes sítko na halušky.
Podle potřeby polévku dochutím solí a utřeným česnekem, kdo ho má rád.
Zveřejněno 30. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený vývar se zeleninou a masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vG7g
Moje poznámka
Uzený vývar se zeleninou a masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vG7g
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 50 minutami
Znojemská omáčka
Komtesina před 8 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 8 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 8 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 9 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 9 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 9 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 10 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 10 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 10 hodinami
Suroviny:
kosti uzené,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list
Komentáře (1)