Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marocká pikantní polévka s harissou

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

20. 6. 2020 09:09

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 406 kJ / 1 770 kcal
Bílkoviny61,31 g
Tuky47,15 g
Vláknina188,87 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,73 g
Sůl7,40 g
Sacharidy183,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem náhodou našla ve starém časopise a bylo tam také napsáno, že v každé rodině mají na tuto polévku vlastní recept. Zkusila jsem uvařit podle svého, je výborná a moc všem chutnala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 3. 2024 08:19

Tonja: :-)Děkuji za komentář i poučení a přeji krásný den :-K

Tonja

21. 3. 2024 00:26

Harissa je chilli pasta původem z Tuniska. Myslím, že v Maroku se spíše do podobných jídel používají přímo chilli papričky.

Přidat trochu něčeho od masa a římský kmín (cumin) a máme dobrou a pro Maroko typickou polévku harira.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mrkev, celer, cibule, česnek, olej rostlinný, vývar zeleninový, protlak rajčatový, harissa, šťáva citronová, cukr, čočka červená, cizrna sterilovaná, sůl, koriandr čerstvý

TopRecepty.cz

Marocká pikantní polévka s harissou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0G73