Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 880 kJ / 210 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,83 g |
Tuky | 6,47 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Panenku nakrájíme na plátky asi na 2 prsty tlusté a lehce naklepneme dlaní. Plátky osolíme, opepříme a okořeníme steak kořením. Necháme chvíli stát a mezitím nakrájíme cibuli a uzené nadrobno.
Krok 2: Cibuli osmahneme na pánvi, až zesklovatí, přidáme uzené. Necháme chvíli restovat a na pánev přidáme také panenku obalenou v hladké mouce smíchané se sladkou paprikou. Až se zatáhne z obou stran, podlijeme trochou vody a necháme ještě čtvrt hodiny dusit.
Zveřejněno 8. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnatá vepřová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvzR
Moje poznámka
Šťavnatá vepřová panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvzR
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Hypnos před 11 minutami
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 1 hodinou
Buchta z cukety
Martina101 před 2 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 2 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 2 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 2 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 2 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 2 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 3 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 3 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
cibule,
maso uzené,
sůl,
pepř,
koření na steak,
mouka hladká,
paprika sušená sladká
Komentáře (2)