Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
Horkovzdušná fritéza je skvělý pomocník v kuchyni a zároveň šetřič času. Přesvědčit se o tom můžete i v případě pečení těchto skvostných povidlových buchet. Příprava je snadná a pečení krátké, během chvilky tak mohou být na stole.
Suroviny pro 7 kusů
7 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 4 993 kJ / 1 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,20 g |
Tuky | 28,33 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 193,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ingredience jsou víceméně orientační, vše jsem dělala od oka. Když je těsto řídké, přidáme trochu mouky, když je husté, přidáme trošku teplé vody. Do fritézy lze kdykoliv nahlédnout. Pokud se buchty zdají málo upečené, přidáme pár minut času na časovači.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 4. 2024 18:23
6. 4. 2024 16:35
4. 4. 2024 11:28
3. 1. 2024 07:52
7. 12. 2023 19:30
5. 11. 2023 16:10
29. 3. 2022 06:52
28. 3. 2022 20:16
23. 9. 2021 14:11
19. 3. 2021 22:09
27. 7. 2020 18:45
17. 7. 2020 21:14
17. 7. 2020 15:08
16. 7. 2020 20:44
16. 7. 2020 19:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 43 minutami
Sýrový chléb
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 2 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 10 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 47 minutami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 56 minutami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 6 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 12 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 13 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 14 hodinami
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, žloutek, máslo, droždí, kvásek, mléko, sůl, máslo, povidla švestková, cukr moučkový
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A3z9
21 názorů