Hlívová omáčka s koprem
Hlíva ústřičná je houba nabízející spoustu zdravotních benefitů. Krom toho je i velice všestranná a tak ji můžete připravit na spoustu způsobů. Ve smetanové omáčce podtrhne její nasládlou chuť přítomnost kořenitého kopru.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 556 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,35 g |
Tuky | 28,39 g |
Vláknina | 30,46 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 51,46 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 4 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 11 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 16 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 21 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 23 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Suroviny: hlíva ústřičná, cibule, máslo, mouka hladká, paprika sušená sladká, vývar masový, mléko, smetana na vaření, smetana zakysaná, kopr, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř mletý, cukr
Hlívová omáčka s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrlj
0 názorů