Hlívová omáčka s koprem
Hlíva ústřičná je houba nabízející spoustu zdravotních benefitů. Krom toho je i velice všestranná a tak ji můžete připravit na spoustu způsobů. Ve smetanové omáčce podtrhne její nasládlou chuť přítomnost kořenitého kopru.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 556 kJ / 611 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,35 g |
Tuky | 28,39 g |
Vláknina | 30,46 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 51,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívová omáčka s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrlj
Moje poznámka
Hlívová omáčka s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrlj
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 15 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 15 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 15 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 10 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 12 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 12 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 13 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 13 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 14 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 15 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 15 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 16 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 17 hodinami
Suroviny:
hlíva ústřičná,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
vývar masový,
mléko,
smetana na vaření,
smetana zakysaná,
kopr,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
cukr
Komentáře (1)