Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 242 kJ / 58 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,40 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkve nastrouháme, okurku oloupeme a nakrájíme na kostičky, jarní cibulky na kolečka a ledový salát můžeme nakrájet na tenké nudličky (jako zelí).
Krok 2: Vše smícháme s octem, olejem a citronovou šťávou (namícháme poměrově dle vlastní chuti, případně můžeme i jemně osolit) a necháme alespoň na hodinu v chladu odležet, aby se chutě promísily.
Krok 3: Můžeme podávat samostatně či jako vynikající lehkou přílohu k masovým pokrmům.
Zveřejněno 24. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ledový salát s mrkvičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKEB
Moje poznámka
Ledový salát s mrkvičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKEB
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 14 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 3 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 3 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 4 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 5 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 5 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 6 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 7 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 8 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 8 hodinami
Suroviny:
salát ledový,
mrkev,
okurka salátová,
cibulka jarní,
šťáva citronová,
ocet balsamiko,
olej
Komentáře (1)