Těsto na langoše (kynutí v lednici)
Suroviny
Porce: cca 20
Nutriční hodnoty
Energie | 17 561 kJ / 4 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,50 g |
Tuky | 55,30 g |
Vláknina | 32,40 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 6,72 g |
Sůl | 16,75 g |
Sacharidy | 765,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2020 11:04
Jsou vynikající, také je máme moc rádi.
11. 8. 2020 10:53
také je dělám a jsou skvělé
11. 8. 2020 09:09
Tento recept robíme tiež. Podľa mňa je veľmi dobrý a chutný. Je úplne jedno, či sa použije kyslá smotana, biely jogurt alebo acidko. Čo mala - to dala Toto: 250 ml smetany - 33% by bola šľahačková smotana a tú by som nepoužila. Cesto môže byť v chladničke aj dlhšie ale najlepšie je podľa mňa prvé dva dni, potom sa mi kvalitou už až tak nepáči.
11. 8. 2020 06:39
A co dál, když budu několik dní odebírat porci za porcí?
11. 8. 2020 05:55
yanull: Jani, tady to bude asi víceméně jedno. Mám tu zcela stejný recept, tyhle langoše jsme dělali mockrát a smetanu jsem použila takovou, která byla zrovna po ruce
11. 8. 2020 01:39
Doplňte prosím do receptu, kolik má smetana mít procent tuku. Děkuji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 55 minutami
Palačinkové rolky
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 14 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 1 hodinou
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 1 hodinou
Medovníková roláda
Saratice uvařila před 1 hodinou
Rizoto z vepřové konzervy
Olgaflorianova uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka z uzeného žebra
ctomala uvařila před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
Elivet uvařila před 1 hodinou
Těstoviny s kapustou
Saratice uvařil před 2 hodinami
Tyčinky z jogurtu
12346 uvařila před 3 hodinami
Domácí krtkův dort
12346 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Jak na dokonalou domácí vánočku? Máme pro vás rady a tipy od Josefa Maršálka
Další recepty
Suroviny: mléko, smetana, mouka hladká, droždí, sůl, cukr
Těsto na langoše (kynutí v lednici)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G30L
6 názorů