Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzlíky v asijském stylu

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

3. 9. 2020 09:34

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 166 kJ / 279 kcal
Bílkoviny36,62 g
Tuky8,85 g
Vláknina3,03 g
Cholesterol 374 mg
Sodík 3,39 g
Sůl6,90 g
Sacharidy12,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Uchovat čerstvý koriandr bývá problém, rozdělím koupený trs na několik částí, každou zabalím do vlhké papírové utěrky nebo ubrousku a pak do potravinářské fólie. V lednici vydrží 3 týdny (po týdnu je někdy potřeba navlhčit utěrku a zkontrolovat poškozené lístky. Po otrhání lístků nasekám stonky nadrobno a uchovávám v malých sáčcích v mrazáku. Stejně tak v malých sáčcích mám zmražené 1-2 lžíce citronové a limetkové šťávy, která se vždy hodí. V tvořítku na led zmrazuji zbylé víno bílé i červené a černé pivo. Kostky přendám do zipsáčků a dle potřeby používám k vaření.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 9. 2020 18:52

houba: dávám tak petrželku, kopr, pažitku apod. ale koriandr stejně dlouho nevydržel , díky za komentář a hezký večer :-):-K

houba houba

9. 9. 2020 16:20

Ja bych jen k tomu koraindru (ke kteremu se nesmi priblizit ani muj nos) - i petrzelovou a jinou nat davam do vodotesne krabicky vetsi a vlozim do ni ubrousek papirovy. Tak vydrzi neslisovana, krasne vzdusna, kazda bylina docela dlouho. Vyzkousejte.

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 9. 2020 12:11

Oskeruska: :-) dík za komentář - víno i pivo zmrazuji k vaření, alkohol i vařením stejně vyprchá ale chuť zůstane, světlé pivo většinou někdo dopije ale černé dávám také zmrazit třeba na glazování cibulek nebo když je potřeba někam jen malé množství :-K přeji hezký den.

Oskeruska

3. 9. 2020 11:26

Maruško, já si ten citron a limetku zamražuji také v tvořítku na led a pak dávám do krabičky do mrazáku. S tím vínem je to dobrý nápad, to mne nenapadlo, myslela jsem si, že víno zamrazit nejde :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 9. 2020 10:11

medanek: :-) moc děkuji , potěšilo mě , lze udělat jednoduše závitky (jako jarní) a nejlepší je ta omáčka - dobrou chuť a hezký den :-K

medanek medanek

3. 9. 2020 09:55

Skvělý recept Maruško:yes::yes::-K Určitě vyzkouším a dávám bodík :-*:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso kuřecí, mrkev, ředkev bílá, pórek, vejce, nudle rýžové, česnek, zázvor čerstvý, cibulka jarní, koriandr, ústřicová omáčka, omáčka rybí, chilli, papír rýžový, ústřicová omáčka, omáčka švestková, omáčka chilli sladká, šťáva limetková, víno švestkové

TopRecepty.cz

Uzlíky v asijském stylu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V33M