Cuketový semur (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 696 kJ / 166 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 0,06 g |
| Vláknina | 5,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,78 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 36,26 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketový semur (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3LMM
Moje poznámka
Cuketový semur (Dělená strava podle LK - Kytičky+zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3LMM
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 5 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 7 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 7 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 8 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 8 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 9 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 9 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 9 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej,
květ muškátový,
pepř,
med,
ocet,
omáčka sojová
Komentáře (10)
Predpokladam, ze i z cukety by se mel +- pripravovat stejne, dulezita je tam ona omacka sambal ulek, bez ni v Indonezii neuvaris skoro nic.
Našla jsem toto: "Semur je indonéský druh masa (hlavně hovězího), který je dušený v husté hnědé omáčce, která se běžně vyskytuje v indonéské kuchyni."