Cuketový chleba bez hnětení
Připravit vláčný cuketový chleba podle tohoto receptu zvládne i úplný začátečník. O těsto není potřeba nějak zvlášť dbát, po vymíchání v klidu kyne třeba celou noc a my ho pak jen přemístíme do formy a upečeme dokřupava.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 11 746 kJ / 2 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,00 g |
Tuky | 16,15 g |
Vláknina | 31,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 560,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chleba je hutnější, ale vláčný i druhý den. Po upečení krásně křupavý.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 7. 2023 18:54
Chléb vypadá moc dobře, použít cuketu do chleba mě nenapadlo :) Děkuji za tip.
26. 7. 2022 12:37
michaelabur: Děkuji za vyzkoušení a milou zprávu
26. 7. 2022 11:31
Je vyniakjící. Dala jsem mouku cca půl napůl s hladkou žitnou a byl perfektní. Zmizel ani nevím jak
5. 10. 2021 10:13
marie23: Asi ano, ale nemám vyzkoušené.
5. 10. 2021 08:17
Chléb, vypadá krásně dá se použít i jiná mouka ( špaldová nebo žitná)
26. 10. 2020 16:31
dexulka: broucekSylva: Děkuji vám za vyzkoušení a milý komentář.
26. 10. 2020 16:00
Včera jsem chlebík upekla a je mňamózní, chutná nám,určitě ho upeču znova.
11. 10. 2020 13:23
Tento chlebík jsem pekla již podruhé a pokaždé nám moc chutnal.Přidala jsem i dýňová semínka.Jednou jsem část cukety nahradila dýní, tak byl pěkně barevný Určitě zase někdy udělám, když bude cuketa či dýně navíc Díky za inspiraci
18. 9. 2020 17:40
Buchyna: Marie Svarcova: Děkuji vám...
14. 9. 2020 09:37
Dobrý den, cuketa má v kuchyni spoustu využití. Tento recept mne zaujal, dávám bodík a dala jsem do oblíbených. Vyzkoušela jsem už hodně receptů na chleba. Nejvíce mi chutnal, kdy se těsto nechá kynout v lednici po celou noc.
Jinak z cukety vařím a peču ráda a vždy ji před zapracování nechám pořádně vypotit, aby pustila vodu. Chlebík od Vás určitě vyzkouším a pošlu foto. Děkuji za skvělý tip. Buchy
Jinak z cukety vařím a peču ráda a vždy ji před zapracování nechám pořádně vypotit, aby pustila vodu. Chlebík od Vás určitě vyzkouším a pošlu foto. Děkuji za skvělý tip. Buchy
13. 9. 2020 08:45
vypadá skvěle a určitě tak chutná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 6 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 16 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 4 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 5 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 7 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 8 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 9 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cuketa, sůl, kmín celý, ocet, voda, droždí sušené, cibule sušená smažená, semínka slunečnicová, kmín celý, semínka dýňová
Cuketový chleba bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmR6
11 názorů