Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 527 kJ / 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 0,51 g |
| Vláknina | 10,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, česnek na plátky a cuketu nastrouháme nahrubo.
Krok 2: Na trošce oleje osmažíme cibuli lehce dozlatova, přidáme česnek a po chvíli cuketu.
Krok 3: Dusíme několik minut, až se vypaří veškerá voda. Přidáme rajčatový protlak a ještě chvíli dusíme.
Krok 4: Poté odstavíme z plotýnky a dochutíme.
Krok 5: Podáváme s topinkami, posypeme sýrem.
Zveřejněno 17. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z cukety na topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V3w1
Moje poznámka
Pomazánka z cukety na topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V3w1
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 15 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 23 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 1 hodinou
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 9 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 10 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 10 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 10 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 11 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 12 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 12 hodinami
Suroviny:
cuketa,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
omáčka sojová,
chilli,
pepř,
olej,
parmazán
Komentáře (1)