Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králičí vývar z pomalého hrnce

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 540 min Doba tepelné úpravy: 540 min

540 min (540 min tepelná úprava)

18. 10. 2020 15:42

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie460 kJ / 110 kcal
Bílkoviny3,17 g
Tuky2,02 g
Vláknina9,57 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy17,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud budete mít králíka i s hlavou, tak tu dejte také do trouby na opečení.

Chtěla jsem vyzkoušet rozdíl mezi vývarem z PH a vývarem z papiňáku. Do PH mohu dát všechno najednou a zelenina se nerozvaří, je hezky na skus. Papiňák musím za 30 minut ochladit, ze začátku přidanou zeleninu odebrat, přidat novou zeleninu + játra a pod tlakem nechat vařit ještě 4 minuty.

Vývar je chuťově (alespoň pro naši rodinu) stejný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 10. 2020 21:08

Jaromira18: Moc děkuji:-8:-K

Jaromira18 Jaromira18

18. 10. 2020 17:58

:yes:Musí být vynikající, je nádherný.:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hřbet králičí, nožička vepřová, ledvinky vepřové, cibule, mrkev, česnek, bulva celerová, koření nové koření, pepř, máslo, voda, sůl, libeček, těstoviny, petrželka

TopRecepty.cz

Králičí vývar z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qyxD