Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 640 kJ / 870 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,07 g |
| Tuky | 55,14 g |
| Vláknina | 9,42 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 54,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na taniere rozložíme polníček, na mesiačiky nakrájané paradajky a papriku.
Krok 2: Dyňu nakrájame na malé kocky a na masle cca 5 min za občasného premiešania podusíme. Pridáme med a necháme ho dobre rozpustiť.
Krok 3: Ihneď dáme do stredu taniera a posypeme rozdrobenou bryndzou. Bryndza na teplej dyni povolí.
Hneď podávame.
Hneď podávame.
Zveřejněno 31. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový salát s brynzou a dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LxW
Moje poznámka
Zeleninový salát s brynzou a dýní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2LxW
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 15 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 18 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 1 hodinou
Cikánská hovězí pečeně
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
jaeh1936 před 1 hodinou
Smažená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 7 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 8 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 8 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 9 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 9 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 10 hodinami
Suroviny:
polníček,
dýně,
rajče,
paprika,
brynza,
máslo,
med
Komentáře (3)