Hovězí guláš Gambrinus

@.jarda11 Kuchař: @.jarda11

Doba přípravy: 3 hodiny 4 porce Hovězí maso 8 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Suroviny

1 kg hovězího masa
600 g cibule
120 g česneku
100 g hladké mouky
0,5 l piva Gambrinus
sůl
majoránka
kmín
olej
Maggi
gulášové koření
mletý pepř
mletá červená paprika
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve nakrájíme na jemno cibuli, hovězí maso nakrájíme na větší kostky, česnek na kolečka.

  2. Na oleji zpěníme do růžova cibule, přídáme česnek, chvilku restujeme a přídáme hovězí maso. Až se maso zatáhne, přidáme hladkou mouku, papriku, přidáme ještě gulášové koření a zalijeme vodou. Osolíme a opepříme. Necháme dusit do měkka.

  3. Když je maso měkké, přilijeme pivo Gambrinus, zamícháme, přidáme majoránku, Maggi, kmín a chvilku povaříme.

  4. Servírujeme buď se špekovým nebo houskovým knedlíkem.

Poznámka

Recept je zjednodušený a lepší

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hovězí guláš Gambrinus

  • perignon19@seznam.cz perignon19@seznam.cz

    Podle mého kuchařská prasárna všech prasáren - mouka na začátku a maggi,ale když to někomu chutná,tak prosím.Já to určitě nebudu ani zkoušet.

    Odpovědět

  • bofinka bofinka

    @.jarda11: Urcite ridky gulas nikdo nechce, ale pridat 100 g mouky hnedka v pocatku pripravy pokrmu mne osobne pripada velka komplikace, ne zjednoduseni . . . . .

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57(moderátorka)

    Dajda: já jako moderátorka nemůůůůžu....zabýt:-D

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    @.jarda11: Kdo koho bije? :-O

    Odpovědět

  • @.jarda11 @.jarda11(autor receptu)

    Eja57: takle to musí bejt aby to nebilo přece řidké to snad nechcete

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57(moderátorka)

    @.jarda11: že jsem si ještě nezvykla - klasický komentář u všech Vašich receptů...je to jedno...já to tak dělám...

    Já jen doufám, že nikoho nenapadne podle toho vařit - 100 mg hladké mouky:omg: do guláše:-O
    A ještě ta poznámka "zjednodušený a lepší"...

    Odpovědět

  • @.jarda11 @.jarda11(autor receptu)

    Eja57: tam je to jedno jaké

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57(moderátorka)

    "piva Gambrinus" - desítka? dvanáctka? tmavé? jaké????
    Bude to pokaždé chuťově jiné....

    Odpovědět