Nafoukané sušenky
Vynikající nafoukané sušenky připomínají tradiční crinkles, jsou křupavé na povrchu a uvnitř krásně měkké a vláčné. Když je upečené a vychladlé uzavřeme do dózy nebo skleněné nádoby, vydrží déle měkké jako čerstvé.
Suroviny pro 20 kusů
20kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 594 kJ / 1 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,56 g |
Tuky | 69,16 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 205,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nafoukané sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpoJ
Moje poznámka
Nafoukané sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpoJ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 2 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 3 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 4 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 4 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 28 minutami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 31 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 34 minutami
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 44 minutami
Bílá zelňačka
Sahula před 48 minutami
Hermelínový salát se šunkou
PetraFis před 58 minutami
"Gulášovka"z cukety
bozenka1 před 1 hodinou
Nadýchaný perník
Bea před 2 hodinami
Slunečnicové sušenky
Janicee před 3 hodinami
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 3 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
čokoláda hořká,
máslo,
cukr krupice,
vejce,
prášek do pečiva,
sůl,
cukr moučkový
Komentáře (4)
Ano mám to vyzkoušené a dokonce jsem to viděla někde na netu, mám je v takové skleněné dóze ty sušenky a u nich plátek toustovýho chleba a jsou měkké krásné u nás jsou hned pryč takže nějak nestačí ztvrdnout.
Máš vyzkoušeno jak dlouho vydrží měkké? Já u svého receptu tak 4 dny, pak při jakémkoli skladování ztvrdnou a už nikdy nezměknou