Nafoukané sušenky
Vynikající nafoukané sušenky připomínají tradiční crinkles, jsou křupavé na povrchu a uvnitř krásně měkké a vláčné. Když je upečené a vychladlé uzavřeme do dózy nebo skleněné nádoby, vydrží déle měkké jako čerstvé.
Suroviny pro 20 kusů
20kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 594 kJ / 1 576 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,56 g |
| Tuky | 69,16 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 361 mg |
| Sodík | 173 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 205,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nafoukané sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpoJ
Moje poznámka
Nafoukané sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpoJ
Nejnovější recepty
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 51 minutami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 12 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 13 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Terka.Ambrozkova před 22 minutami
Slunečnicové kroužky
Panova před 28 minutami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 28 minutami
Boloňské špagety
jtrecepty před 10 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 10 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 12 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 14 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
čokoláda hořká,
máslo,
cukr krupice,
vejce,
prášek do pečiva,
sůl,
cukr moučkový
Komentáře (4)
Ano mám to vyzkoušené a dokonce jsem to viděla někde na netu, mám je v takové skleněné dóze ty sušenky a u nich plátek toustovýho chleba a jsou měkké krásné u nás jsou hned pryč takže nějak nestačí ztvrdnout.
Máš vyzkoušeno jak dlouho vydrží měkké? Já u svého receptu tak 4 dny, pak při jakémkoli skladování ztvrdnou a už nikdy nezměknou