Nafoukané sušenky
Vynikající nafoukané sušenky připomínají tradiční crinkles, jsou křupavé na povrchu a uvnitř krásně měkké a vláčné. Když je upečené a vychladlé uzavřeme do dózy nebo skleněné nádoby, vydrží déle měkké jako čerstvé.
Suroviny pro 20 kusů
20kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 594 kJ / 1 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,56 g |
Tuky | 69,16 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 173 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 205,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nafoukané sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpoJ
Moje poznámka
Nafoukané sušenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpoJ
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 4 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 4 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 5 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
čokoláda hořká,
máslo,
cukr krupice,
vejce,
prášek do pečiva,
sůl,
cukr moučkový
Komentáře (3)
Ano mám to vyzkoušené a dokonce jsem to viděla někde na netu, mám je v takové skleněné dóze ty sušenky a u nich plátek toustovýho chleba a jsou měkké krásné u nás jsou hned pryč takže nějak nestačí ztvrdnout.
Máš vyzkoušeno jak dlouho vydrží měkké? Já u svého receptu tak 4 dny, pak při jakémkoli skladování ztvrdnou a už nikdy nezměknou