Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 084 kJ / 1 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,20 g |
Tuky | 81,40 g |
Vláknina | 4,10 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,42 g |
Sacharidy | 85,90 g |
Postup přípravy
a zprudka opečeme. Krok 2: Po opečení plátky vyndáme, do výpeku přidáme máslo, zaprášíme hladkou mouku a uděláme omáčku. Krok 3: Plátky, které jsme opekli dáme na plech, na ně dáme broskev, šunku, sýr a omáčkou podlijeme.
Pečeme v troubě na 180°C. Krok 4: Až bude sýr roztavený, je hotovo. Krok 5: Podáváme s bramborem či hranolky.
Zveřejněno 25. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátek s broskví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvY5
Moje poznámka
Kuřecí plátek s broskví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nvY5
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 47 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 52 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
šunka,
sýr tvrdý,
kompot broskvový,
mouka hladká,
máslo,
koření grilovací,
sůl,
pepř
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.