Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 590 kJ / 1 814 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,14 g |
| Tuky | 131,16 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 844 mg |
| Sodík | 2,57 g |
| Sůl | 6,17 g |
| Sacharidy | 17,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa se osolí, opepří a naklepou.
Krok 2: Na každý plátek se položí slanina, 1/4 vajíčka a cibule na kolečka osmažená na másle.
Krok 3: Plátky se svinou připevní párátky a obalí v trojobalu. Do strouhanky se před tím nastrouhá sýr.
Krok 4: Takto připravené řízky se zvolna smaží.
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozcuchaní ptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jq84
Moje poznámka
Rozcuchaní ptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jq84
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 6 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 7 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 10 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 10 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 11 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 3 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 3 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 3 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 4 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 4 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
španělský ptáček z vepřového masa,
spanelsky ptacek z veproveho,
vepřový ptáček,
vepřové ptáčky,
vepřový španělský ptáček,
vepřové španělské ptáčky,
španělská vepřová kýta,
spanelsky ptacek z veprove kyty,
španělský ptáček vepřový,
rozcuchaný ptáček,
veprovy ptacek recepty,
vepřový ptáčci,
španělské ptáčky z vepřového masa,
vepřové ptáčci,
ptáčky z vepřového masa,
ptáčci recept,
ptáčky z vepřové kýty,
recept ptacci,
recept na španělské ptáčky z vepřového,
spanelsky ptacek recept
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
vejce,
cibule,
máslo,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř,
mouka,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (1)