Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 996 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,32 g |
Tuky | 41,57 g |
Vláknina | 9,94 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 18,61 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na másle osmahneme najemno nakrájenou cibulku. Po orestování cibule přidáme na kostky nakrájenou zeleninu, cca 5 minut restujeme, pak zalejeme vodou a přidáme bujón, sůl a pepř.
Krok 2: Z játrové zavářky použijeme cca 150 g z 250 g (záleží na chuti) a děláme kuličky, které dáme vařit do horké vody.
Krok 3: Nakonec přidáme knedlíčky do polévky společně s nudlemi. Jako poslední přidáme lístky petržele.
Zveřejněno 3. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčková polévka s nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owzL
Moje poznámka
Knedlíčková polévka s nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/owzL
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 2 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 9 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 10 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 34 minutami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 2 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 2 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 3 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 4 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 4 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 5 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 5 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 9 hodinami
Suroviny:
zavářka játrová,
kořen petržele,
celer,
mrkev,
cibule,
sůl,
pepř,
máslo,
nudle,
petržel
Komentáře (1)